категорії: блоґ-запис

Провідні українські компанії пропонують англійську відпустку на вечір

18 та 25 вересня в Києві вечіркою «Play! Speak! Rest!» продовжиться серія розмовних клубів English Gaming Club, які дають можливість легко і невимушено зануритися в англомовне середовище. Це унікальний шанс одночасно відпочити в доброму ресторані, познайомитися із цікавими й корисними людьми та пограти з носіями мови у відомі сучасні ігри.

English Gaming Club – це спільний проект міжнародної системи шкіл іноземних мов Denis' School, агентства з конференц-сервісу та ділового туризму Arena CS та готелю Alfavito за підтримки офіційних партнерів TicketForEvent та газети «День». Розмовний клуб започатковано в липні 2014 року.

Невимушена практика англійської мови допоможе подолати мовний бар’єр у спілкуванні з носієм мови та професійними викладачами під час гри у відомі ігри MAFIA і ALIAS. Крім того, для цільової аудиторії – середнього і вищого менеджменту – це невимушене експрес-знайомство з колегами, представниками провідних компаній України.

Дружню атмосфера, яка сприяє знайомству та спілкуванню, гарантують комфортабельний ресторан, вишукані закуски та напої від готелю Alfavito. Медіа-підтримку надає газета «День», чия англійська версія популярна серед київських експатів і незамінна для всіх, хто вивчає англійську. Звичайно, організатори запланували приємні призи та подарунки для учасників.

18 вересня засідання розраховане на учасників з рівнем англійської мови elementary та pre-intermediate, а 25 вересня — на учасників з більш глибокими знаннями мови intermediate/upper-intermediate. Єдиною відмінністю буде дубляж правил гри та попередній інструктаж учасників українською/російською мовами на засіданні 18 вересня.

Кількість місць обмежена, реєстрація на www.EGC.ticketforevent.com закривається при наборі  50 учасників. Ті, хто не встигне зареєструватися, зможуть взяти участь у наступному вечорі серії у листопаді-грудні. Інформація про клуб також доступна у Фейсбук-групі https://www.facebook.com/groups/Eenglishgamingclub/ – приєднуйтесь!

Програма заходів 18 та 25 вересня (вул. Предславинська, 35д):

18:30 — Початок реєстрації

18:30–19:00 — Welcome-coffee і закуски від Alfavito

18:45–19:15 — Бізнес експрес-знайомства з ArenaCS

19:15–19:45 — Дегустація вин та презентація винного господарства від Beykush Winery, презентація газети «День» та її англійської версії

19:45–21:45 — MAFIA, ALIAS та DIXIT від Denis' School

21:45–22:00 — Розіграш призів та привітання переможців від організаторів

22:00–23:00 — За бажанням — вільне спілкування та вечірка